Ready – Check in – Go!

Ai știut că angajații întârzie în medie 15 minute în fiecare zi? Crezi că ultimele 10 minute din programul de lucru se respectă întotdeauna?
Optimoo este creat pentru a te ajuta!

Cu Optimoo programul fix va deveni o certitudine. Optimoo este un sistem de pontare și verificare a prezenței angajaților tăi în timp real.

Rapoarte – Statistici

Angajații se semnează pe telefon sau tabletă, iar tu te bucuri de rapoarte și statistici zilnice în timp real. Înlocuiește condica de prezență cu un sistem eficient și modern. Montează tableta la intrarea sediului, iar angajații tăi se pot ponta simplu și rapid.

optimoo - statistici

În sediul firmei

Pentru colectarea „semnăturilor” din condică, Optimoo utilizează un dispozitiv mobil (tabletă sau telefon mobil), care este montat la intrarea în sediul firmei, în locul vechii condici de prezență. Uită de hârtie sau de introducerea manuală a orelor într-un tabel!

Ora de „semnare” este preluată în mod automat, fără a putea fi modificată de către angajați.

Dacă ai mai multe puncte de lucru, ai nevoie doar de un singur sistem Optimoo și mai multe telefoane mobile sau tablete, iar sistemul nostru centralizează într-un singur loc toate datele pentru toți angajații.

Cu Optimoo ai siguranța orei de intrare! Preluare automată!
Pontarea se preia automat și în timp real!

Zone de pontaj

* Optimoo rezolvă prezența personalului indiferent dacă sunt pe teren, pe șantier sau la un punct de lucru.

Eficiența muncii

* autoreglarea întârzierilor
* scurtarea pauzelor
* creșterea cu aproximativ 20 minute a rentabilității zilnice

Export Excel

* raport intrare/ieșire
* raport ore HR și contabilitate