Hozzáadott érték

A piacon fennálló 9 év alatt, hallgatva a román vállalatok sajátos igényeire, kifejlesztettük az egyik legjobb rendszert a beléptetés, a részvétel és a munkavállalók teljesítményének ellenőrzésére. A több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztató vállalatok 38% -át lefedjük, és a megoldásunkat már több mint 1000 partner választotta.

Melyek azok az értékek, amelyek alapján az Optimoo -t választották? Az alábbiakban megtudhatja a rendszer által kínált előnyöket, vagy nézze meg, mit mondanak saját maguk, a klienseink.

 • Az Ön igényeihez igazítva

  Az Optimoo -t a vállalatok és a HR menedzserek igényei alapján fejlesztik és konfigurálják. A kifejlesztett megoldás mindig rugalmas, a vállalat szervezeti kultúrája köré épül, testreszabott funkciókat, integrációkat és jelentéseket kínál.
  Az ügyfél nem azt kapja, amit az Optimoo tud, hanem azt amire szüksége van.

 • Átláthatóság

  Az Optimoo pontos valós idejű adatokat szolgáltat, kezeli a munkarendet, nyomon követi a szabadságokat és a túlórákat. Elősegíti a jobb kapcsolatot a munkavállaló és a munkáltató között, biztosítva a méltányos díjazást. A megadott adatok biztosítják a helyes és megalapozott pénzügyi és HR döntéseket. A felhőalapú működés bármikor, bárhonnan hozzáférést biztosít.

 • Emberi jelenlét

  Az Optimoo -t emberek alkották, embereknek, akik emberekkel dolgoznak. Az emberi jelenlét elengedhetetlen a partnereinkkel való kapcsolathoz. Egy szaktanácsadó folyamatosan rendelkezésre áll, hogy figyelemmel kísérje végig a teljes végrehajtási folyamatot, és biztosítsa az Optimoo hatékony és zökkenőmentes működéséhez szükséges támogatást.

 • Mobil terminálok

  A hozzáférés mobil terminálokon keresztül történik, amely néhány perc alatt beszerelhető, mivel nincs szükség semmi kábelre és nincs hatással a meglévő infrastruktúrára. Az Info-Kiosk terminálok barátságos felületen keresztül minden alkalmazott számára hozzáférést biztosítanak a szükséges információkhoz. Bármely alkalmazott nyomon követheti a ledolgozott, a felhalmozott túlórákat, hiányzásokat vagy az elérhető és elhasznált szabadnapokat.

 • Több idő, kevesebb papír

  A felhasználói visszajelzések alapján az Optimoo 20% -át spórolja meg a HR -műveletek irányítására fordított időnek, és csökkenti a bürokráciát a digitalizálás és az automatizálás révén, rengeteg papírt és manuálisan készített jelentést egyetlen kattintással pontos, átlátható és hozzáférhető adatokra cserél.
  Az Optimoo biztosítja a HR folyamatok valódi optimalizálását.

 • Nyitottak az innovációra

  Az Optimoo-t 9 éve folyamatosan javítják és fejlesztik, szoros együttműködésben az ezt használó ügyfeleinkkel. Innovatív módon gondolkodunk, nyitottak vagyunk a fejlesztési javaslatokra, és minden ajánlást kihívásnak tekintünk. Mert célunk az, hogy olyan megoldást kínáljunk, amely leginkább megfelel azoknak az aggodalmaknak, amelyekkel ügyfeleink nap mint nap szembesülnek.