Mi az Optimoo?

Az Optimoo egy olyan szoftver szolgáltatás, amelyet a munkarend figyelemmel kísérésére és az emberi erőforrás -menedzsment folyamatok támogatására hoztunk létre. Az elsősorban nagy- és középvállalkozásoknak szánt rendszer összetett funkciókat kínál, ugyanakkor könnyen bevezethető és használható.

A rendszer számos funkcióval rendelkezik, amelyeket az adott vállalat igényeihez igazítunk. Szerepük az, hogy segítsenek a munkavállalók tevékenységének hatékonyságában és a HR -folyamatok egyszerűsítésében, ezáltal időt, energiát és pénzt megtakarítva a vállalat számára.

 •  
   
  Túlórák kezelése
  Túlórák kezelése

  A rendszer az előre megállapított szabályok szerint automatikusan ellenőrzi a túlórák megadását, vagy lehetővé teszi azok előzetes vagy utólagos jóváhagyását az indokolatlan túlórák kiküszöbölése érdekében.

 •  
   
  Átutalás fizetésben
  Átutalás fizetésben

  Az Optimoo segítségével láthatja az összes szükséges adatot, és ellenőrizheti a bérszámfejtésre átvitt adatokat. A rendszeresített órák átkerülnek a fizetésbe, és a +/- különbségek a pufferben tárolódnak, ahonnan kiválaszthatja a kompenzáció módját.

 •  
   
  Puffer
  Puffer

  A hiányzó órákat, késéseket, vízumokat, valamint a túlórákat pufferben halmozzák fel, és a vállalati politikától függően a hónap végén kompenzált különbözetek teljes egészében vagy részben fizethetők át, a HR -vezetők teljes ellenőrzése mellett.

 •  
  '.$product_title.'
 •  
   
  Automatikus jelentések
  Automatikus jelentések

  Az Optimoo személyre szabott jelentéseket készíthet, például ITM-, jelenléti vagy fizetési jelentéseket. És ha más jelentésekre van szüksége, akkor azokat személyre szabhatja az Ön igényei szerint.

 •  
   
  InfoKioszk
  InfoKioszk

  Hogyan lehet megszabadulni a végtelen soroktól, amelyeket az alkalmazottak, szabadság kérései miatt, alakítanak ki? Az InfoKiosk terminálok jó megoldás arra, hogy az alkalmazottak ellenőrizzék elérhetőségüket, és ütemezhessék szabadságukat és szabadnapjaikat.

 •  
   
  Rugalmas menetrendkezelés
  Rugalmas menetrendkezelés

  Az idő értékes kincs, amelyet az Optimoo bevezetése után nyerhet. A szoftver rugalmas időzítéseket kínál, amelyek bármikor elérhetők a világ bármely pontjáról, és bármilyen programhoz alkalmazkodnak.

 •  
   
  Programváltási kérelmek
  Programváltási kérelmek

  Ha több száz alkalmazottja van, az Optimoo megszabadul a napi igényektől, amelyeket manuálisan kell kezelni. A program biztosítja a túrák vizuális konfigurációját, és a be- és kijelentkezés alapján megtalálja az engedélyezett túrákat.

 •  
   
  Több munkapont kezelése valós időben
  Több munkapont kezelése valós időben

  A több munkaponttal rendelkező vállalatok esetében az Optimoo minden munkapontról központosítja az adatokat, részletes információkat nyújtva, beleértve a teljesítményt vagy a motivációt.

 •  
   
  Szabadnapok kezelése
  Szabadnapok kezelése

  Ha belefáradt a szabadnapok folyamatos figyelemmel való végigkísérésébe, akkor hagyhatja ezt a feladatot az Optimoo-ra, ami automatikusan elvégzi: kezeli mind az üdülési kérelmeket, mind az engedélyeket, mind a delegációkat, amelyeket a rendszer vagy a hierarchikus főnök jóváhagyhat, vagy nem.

 •  
   
  Részvételi hibák ellenőrzése
  Részvételi hibák ellenőrzése

  Az Optimoo ellenőrzi a HR menedzser helyett a ledolgozott időt, a jelenléti hibák tekintetében, jelezve az egyes alkalmazottak ténylegesen ledolgozott idejének százalékát. Ha a százalékos arány 100% alatt van, akkor ennek oka a szabadnap vagy a delegáció hiánya, a be- / kijelentkezés hiánya vagy akár a munkából való hiányzás lehet.

 •  
  '.$product_title.'
 •  
   
  Naptár
  Naptár

  Az Optimoo sokféle jelenléti jelentést tud készíteni, amelyeket személyre szabhat az minden egyes vállalat igényei szerint. A Naptár funkció megjeleníti az összes alkalmazott aktuális helyzetét, minden napot elosztva a ledolgozott órákkal, szabadnapokkal vagy késésekkel.

 •  
   
  Többfelhasználós opció
  Többfelhasználós opció

  Az Optimoo a hierarchikus felépítéstől függően több szintű hozzáférést tesz lehetővé a rendszerhez: alkalmazottak, műszakvezetők, vezetők stb. A hozzáférési szint testreszabható, így minden személy hozzáférhet a számára releváns információkhoz.

 •  
   
  Csatlakozás más rendszerekkel
  Csatlakozás más rendszerekkel

  A legtöbb vállalat inkább az Optimoo-t részesíti előnyben, mert ez adaptálható és testreszabható, képes csatlakozni a már meglévő beléptető rendszerekhez. Emellett cégünk teljes megoldásokat fejleszt a beléptető rendszerekhez bármilyen kereskedelmi, kiskereskedelmi, nyilvános vagy üzleti környezetben.