Munkaidő és HR rendszer vállalatának igényeihez igazítva

A hatékony HR folyamatkezelési megoldás, amely leegyszerűsíti a feladatait és segít az optimális döntések meghozatalában.

Lásd hogyan

Több idő

Hagyja, hogy az Optimoo átvegye az ismétlődő feladatokat. Nyerjen időt a valódi kihívásokra.

Kevesebb papír

Az Optimoo automatizálja a HR-folyamatokat. Eltávolíthatja a papírokat és megvédheti a természetet.

Rugalmasság

Az Optimoo számos testreszabható funkción keresztül alkalmazkodik az Ön üzleti igényeihez.

Egyszerűség

Töltse le pontosan a szükséges adatokat, valós időben, egyetlen kattintással!

Mi is az az Optimoo?

Az Optimoo egy összetett rendszer a munkarend kiemelésére és az emberi erőforrás menedzsment támogatására, amely megkönnyíti a személyzeti adminisztrációs folyamatok digitalizálását.
Személyre szabott, pontos és nyomon követhető adatokat biztosít.

A rendszer használata jelentős időt szabadít fel a HR osztály munkatársai számára, így a kollégák fejlesztésére és motiválására összpontosíthatnak.

Tudj meg többet

Vállalatvezetők

Használja ki a digitalizáció adta lehetőségeket, takarítson meg időt, energiát és pénzt és koncentráljon arra, ami igazán fontos az üzleti életben.

HR Menedzserek

Van-e nehézsége az alkalmazottak keresésében és megtartásában? Tegye hatékonyabbá a HR-műveleteket, és fordítson több időt a személyzet fejlesztésére és motiválására.

IT felelősök

Segítik őket a
látogatottság, bérszámítás,
túlórák kiszámításában.

Professzionális beléptető rendszerek

Helyi gyártóként a beléptető rendszerek területén az SVTech fontos piaci szegmenssel rendelkezik, nyílt platformon alapuló innovatív termékek folyamatos bevezetésével – a partnerek hálózatán keresztül nagy értéket kínálva az ügyfeleknek. Az SVTech a beléptető rendszerek és az időmérő rendszerek teljes megoldásait kínálja bármilyen kereskedelmi, kiskereskedelmi, nyilvános vagy üzleti környezetben.

Hozzáférés -kezelési megoldásaink lehetővé teszik, hogy kövesse és irányítsa a hozzáféréseket, az alkalmazottak és a látogatók kezelésének érdekében.

SVTech felfedezése

9+ éves

tapasztalat a román vállalatok igényeinek kielégítésében

250k+

bejelentkezett alkalmazott, akik már élvezik a kínált szolgáltatásokat

2,31km

autópálya borítható havonta megtakarított papírral

1000

a vállalatok vitatkoznak velünk, ha hiba van.

Ajánlások

Az Optimoo segítségével könnyen követhetővé vált még azoknak az alkalmazottaknak a jelenléte is, akik rugalmas munkaidővel dolgoznak. Az átláthatóság miatt ők is motiváltabbak, én pedig valós időben követhetem a szükséges adatokat. A HR osztályon dolgozó kollégák is elégedettek, mivel megtakarítják azt az időt, amelyet a jelentések elkészítésével töltöttek volna, most azonban a szoftver automatikusan generálja ezeket számukra.

Alin Nealcoș
Vezérigazgató
Emanuela cukrászlabor

Kezdettől fogva vonzott az a tény, hogy nyitottságot találtam a legtöbb ötletre. Az Optimoo számos tesztet végzett annak biztosítására, hogy az igényeinkhez igazított megoldást kapjunk. Különösen nagyra értékelem a többfelhasználós funkciót, többszintű hozzáférési jogokkal vagy a szabadságkérések elektronikus jóváhagyásával. Átlagosan havonta körülbelül 35 órát spórolunk a megvalósítás után.

Otilia Boros
Humánerőforrás Igazgató
Cicor

Azért választottam az Optimoo-t, mert bár összetett funkciókkal rendelkezik, a program mégis nagyon könnyen kezelhető. Az Optimoo csapata nagyszerű szakemberekből áll, akik gyorsan reagálnak az ügyfelek kérésére, igényeire. Személy szerint a jelentéskészítő, a naptár- és szabadságkezelési funkciókat használom a leggyakrabban. Azt a havi 40 órát, amelyet a HR-adminisztráció területén megtakarítok, most át tudom csoportosítani más, fontosabb feladatok ellátására.

Gabriela Someșfălean
Humánerőforrás ?
Electroceramica, Torda