Munkaidő és HR rendszer vállalatának igényeihez igazítva

A hatékony HR folyamatkezelési megoldás, amely leegyszerűsíti a feladatait és segít az optimális döntések meghozatalában.

Lásd hogyan

Több idő

Hagyja, hogy az Optimoo átvegye az ismétlődő feladatokat. Nyerjen időt a valódi kihívásokra.

Kevesebb papír

Az Optimoo automatizálja a HR-folyamatokat. Eltávolíthatja a papírokat és megvédheti a természetet.

Rugalmasság

Az Optimoo számos testreszabható funkción keresztül alkalmazkodik az Ön üzleti igényeihez.

Egyszerűség

Töltse le pontosan a szükséges adatokat, valós időben, egyetlen kattintással!

Mi is az az Optimoo?

Az Optimoo egy összetett rendszer a munkarend kiemelésére és az emberi erőforrás menedzsment támogatására, amely megkönnyíti a személyzeti adminisztrációs folyamatok digitalizálását.
Személyre szabott, pontos és nyomon követhető adatokat biztosít.

A rendszer használata jelentős időt szabadít fel a HR osztály munkatársai számára, így a kollégák fejlesztésére és motiválására összpontosíthatnak.

Tudj meg többet

Vállalatvezetők


Használja ki a digitalizáció adta lehetőségeket, takarítson meg időt, energiát és pénzt és koncentráljon arra, ami igazán fontos az üzleti életben.

HR Menedzserek


Van-e nehézsége az alkalmazottak keresésében és megtartásában? Tegye hatékonyabbá a HR-műveleteket, és fordítson több időt a személyzet fejlesztésére és motiválására.

IT felelősök


Segítik őket a
látogatottság, bérszámítás,
túlórák kiszámításában.

Professzionális beléptető rendszerek

Helyi gyártóként a beléptető rendszerek területén az SVTech fontos piaci szegmenssel rendelkezik, nyílt platformon alapuló innovatív termékek folyamatos bevezetésével – a partnerek hálózatán keresztül nagy értéket kínálva az ügyfeleknek. Az SVTech a beléptető rendszerek és az időmérő rendszerek teljes megoldásait kínálja bármilyen kereskedelmi, kiskereskedelmi, nyilvános vagy üzleti környezetben.

SVTech felfedezése

1500+


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

2500+


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

3k


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

450


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Az Optimoo segítségével könnyen követhetővé vált még azoknak az alkalmazottaknak a jelenléte is, akik rugalmas munkaidővel dolgoznak. Az átláthatóság miatt ők is motiváltabbak, én pedig valós időben követhetem a szükséges adatokat. A HR osztályon dolgozó kollégák is elégedettek, mivel megtakarítják azt az időt, amelyet a jelentések elkészítésével töltöttek volna, most azonban a szoftver automatikusan generálja ezeket számukra.

Alin Nealcoș
Vezérigazgató
Emanuela cukrászlabor

Az együttműködésünk kezdetétől magával ragadott, hogy a kéréseimre nyitottsággal válaszoltak. A mi esetünk különlegesebb, összetettebb volt, de az Optimoo csapata folyamatosan azon dolgozott, hogy az igényeinkhez igazított, személyre szabott megoldást kapjunk. Nagyra értékelem a programban a különböző felhasználók különböző jogokkal való felruházásának lehetőségét, az InfoKiosk megoldást, a kifizetett túlórák áthelyezésének, kezelésének lehetőségét és a szabadságkérelmek elektronikus úton való jóváhagyását. Az Optimoo bevezetése óta havonta átlagosan 35 órát takarítunk meg. Ugyanakkor, a munkaidő és a szünetek pontos mérése anyagi megtakarítást is jelent a vállalat számára.

Otilia Boros
Humánerőforrás Igazgató
Cicor

Azért választottam az Optimoo-t, mert bár összetett funkciókkal rendelkezik, a program mégis nagyon könnyen kezelhető. Az Optimoo csapata nagyszerű szakemberekből áll, akik gyorsan reagálnak az ügyfelek kérésére, igényeire. Személy szerint a jelentéskészítő, a naptár- és szabadságkezelési funkciókat használom a leggyakrabban. Azt a havi 40 órát, amelyet a HR-adminisztráció területén megtakarítok, most át tudom csoportosítani más, fontosabb feladatok ellátására. Ezenkívül a szünetekre fordított idő kiszámításának funkciója pénzügyi megtakarítást is hoz vállalatunk számára. Ezenkívül, a szünetekre fordított idő követése pénzügyi előnyöket is magával hoz.

Gabriela Someșfălean
Humánerőforrás ?
Electroceramica, Torda