Ce este Optimoo?

Optimoo este un serviciu de tip software creat pentru monitorizarea programului de lucru și susținerea proceselor de management al resurselor umane. Fiind dedicat cu precădere companiilor mari și mijlocii, sistemul oferă funcții complexe, dar în același timp este ușor de implementat și utilizat.

Sistemul are funcționalități multiple, care pot fi adaptate la nevoile fiecărei companii. Rolul lor este să ajute la eficientizarea activității angajaților și la simplificarea proceselor de HR, economisind astfel timp, energie și bani pentru companie.

 •  
   
  Ore suplimentare
  Ore suplimentare

  Sistemul controlează automat, după reguli prestabilite, acordarea orelor suplimentare, sau permite aprobarea prealabilă sau ulterioară a acestora, cu scopul eliminării orelor suplimentare nejustificate.

 •  
   
  Transfer în salarizare
  Transfer în salarizare

  Cu Optimoo vezi toate datele necesare și ai control asupra acelora pe care le transferi în statul de plată. În salarizare sunt transferate orele regularizate, iar diferențele +/- sunt stocate în buffer, de unde se poate alege modul de compensare a acestora.

 •  
   
  Buffer
  Buffer

  Orele lipsă, întârzierile, învoirile, precum și orele suplimentare sunt acumulate într-un buffer, iar în funcție de politicile companiei, diferențele compensate la sfârșitul lunii se pot transfera total sau parțial în salarizare, cu un control total al responsabililor HR.

 •  
  '.$product_title.'
 •  
   
  Rapoarte automate
  Rapoarte automate

  Optimoo poate genera rapoarte personalizate, precum raportul ITM, cel de Prezență, Pontaj sau Salarii. Iar dacă aveți nevoie de alte rapoarte, ele pot fi personalizate special pentru nevoile dumneavoastră.

 •  
   
  InfoChioșc
  InfoChioșc

  Cum să scapi de cozile interminabile create de angajați cu cereri de concedii sau învoiri? Terminalele InfoChioșc sunt o soluție bună pentru a lăsa angajații să își verifice singuri disponibilitățile și să își programeze concediile și zilele libere.

 •  
   
  Gestionarea programului flexibil
  Gestionarea programului flexibil

  Timpul este un asset prețios pe care îl vei câștiga după implementarea Optimoo. Softul oferă tabele de timp flexibile, care se poate accesa oricând de oriunde din lume și se adaptează la orice tip de program.

 •  
   
  Cererile de modificare program
  Cererile de modificare program

  Dacă ai sute de angajați, Optimoo te scapă de solicitările zilnice care trebuie operate manual. Programul asigură configurarea vizuală a turelor și găsește turele permise pe bază de check-in și check-out.

 •  
   
  Gestionarea punctelor de lucru multiple
  Gestionarea punctelor de lucru multiple

  În cazul companiilor cu mai multe locații, Optimoo centralizează datele de la toate punctele de lucru, oferind informații detaliate, inclusiv despre performanță sau motivație.

 •  
   
  Concedii
  Concedii

  Dacă te-ai săturat de urmărirea permanentă a concediilor, poți lăsa această sarcină pe seama Optimoo, care o face în mod automat: gestionează atât cererile de concedii, cât și învoirile și delegațiile, care pot fi aprobate sau nu din sistem, sau de către șeful ierarhic.

 •  
   
  Verificarea erorilor în pontaj
  Verificarea erorilor în pontaj

  Optimoo verifică în locul responsabilului HR erorile de pontaj, indicând procentual timpul efectiv lucrat de fiecare angajat. Dacă procentul este sub 100%, cauza poate fi lipsa introducerii unui concediu sau a unei delegații, lipsa efectuării de check-in / check-out sau chiar lipsa de la serviciu.

 •  
  '.$product_title.'
 •  
   
  Calendar
  Calendar

  Optimoo poate genera o multitudine de rapoarte despre prezența personalului, care pot fi personalziate după nevoile fiecărei companii. Funcția Calendar afișează situația curentă a fiecărui angajat, împărțind fiecare zi după orele lucrate, concedii sau intârzieri.

 •  
   
  Opțiunea multiuser
  Opțiunea multiuser

  Optimoo permite mai multe nivele de acces la sistem, în funcție de structura ierarhică: angajați, șefi de tură, manageri etc. Nivelul de acces poate fi personalizat, astfel încât fiecare individ să poată accesa informațiile relevante pentru el.

 •  
   
  Conectare cu alte sisteme
  Conectare cu alte sisteme

  Majoritatea companiilor preferă Optimoo pentru că este adaptabil și personalizabil, fiind capabil să se conecteze la sistemele de control acces existente. În plus, firma noastră oferă la nevoie și soluții complete de sisteme de control acces pentru orice mediu comercial, retail, public sau de afaceri.