5 motive să alegi Optimoo, soluția ta pentru motivarea angajaților

Atunci când conduci o firmă și ai angajați apar și provocările legate de prezența lor la locul de muncă, de monitorizarea acestui aspect. În era digitalizării, tehnologia vine în ajutorul antreprenorilor care au firme cu mai mulți angajați. O soluție de pontaj cloud și management al resurselor umane, ușor de instalat, este o soluție pentru antreprenorii aflați mereu în călătorii de afaceri și care doresc să fie conectați la ce se întâmplă ”acasă”. Optimoo este un sistem de pontaj ușor de instalat, care îți pregătește rapoartele lunare exact cum ai nevoie și te ajută să știi ce se întâmplă la firma ta.

Dar haideți să vedem care sunt motivele pentru a alege Optimoo.

  • Ai acces real de oriunde, de pe orice device

Cu o conexiune la internet ai acces din orice loc la statisticile referitoare la timpul petrecut de fiecare angajat în timpul programului de lucru. Angajații se pontează pe o tabletă, la intrarea și ieșirea de la servici, și este eliminat riscul ca aceștia să se ponteze unul în locul celuilalt, se face o fotografie cu camera tabletei după fișa de pontaj semnată. Totodată se face automat pontajul, în timp real.  Așa nu îți faci griji că la foaia de pontaj poate avea acces orice angajat, așa cum ar putea avea în cazul în care pontajul ar fi stocat într-un tabel Excel, în calculatorul de la birou. În plus, nu ai avea acces nici tu dacă ai fi plecat în delegații.

  • Evidența clară a orelor suplimentare

Cu ajutorul aplicației Optimoo poate fi ținută ușor evidența orelor lucrate în plus, iar angajații au certitudinea că vor fi plătiți în funcție de numărul de ore lucrate real. În plus, angajatorul va putea urmări pauzele și prezența angajaților și va știi exact cine și cât a lucrat.

  • Accelerator de carieră

O afacere de succes se bazează pe munca în echipă, pe contribuția adusă de fiecare angajat și este important să fie identificați oamenii potriviți pentru locul potrivit. Pe baza evaluărilor continue vei cunoaște punctele forte ale angajaților tăi. Astfel, vei putea să le propui să ocupe posturile unde crezi că vor putea face performanță. Vei cunoaște punctele lor slabe și astfel îi vei putea ajuta să se dezvolte din punct de vedere profesional.

  • Evidență și rapoarte la zi fără tabele Excel

Cu ajutorul Optimoo scapi de evidențele întocmite manual în tabele Excel. Aplicația este în așa fel concepută încât cu câteva click-uri vei putea alege ce ore să fie calculate, vei putea prelucra date și să generezi statistici instant. Accesul rapid la foi colective de prezență, calcul de salarii, ore suplimentare se va afla la un click distanță. Va putea fi folosit ușor atât de către tine, cât și de către departamentul HR sau contabil.

  • Evidența concediilor

Optimoo va ține evidența zilelor de concediu și va putea fi vizualizată ușor. Astfel, veți scăpa de clasicul ”ținut minte” fiecare angajat câte zile mai are de concediu.